Діяльність Комітету

22 лютого 2022, 15:02

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 22 лютого 2022 року

 

22 лютого 2022 року відбулося термінове засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання народні депутати України – члени Комітету розглянули поданий народним депутатом України Клименко Ю.Л. та іншими народними депутатами України проект Постанови про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) (реєстр. № 7064 від 17.02.2022).

За результатами обговорення Комітет ухвалив:

рекомендувати Верховній Раді України включити проект Постанови (реєстр. № 7064) до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, невідкладно розглянути його і прийняти Постанову в цілому, виклавши пункт 2 проекту в такій редакції:

«2. Рекомендувати Раді національної безпеки і оборони України прийняти рішення про запровадження персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо громадян Російської Федерації, які голосували за прийняття Державною Думою та Радою безпеки Російської Федерації рішень стосовно визнання незалежності так званих «ЛНР/ДНР», та осіб, перелік яких наведено у Додатку 1 до цієї Постанови».