Діяльність Комітету

20 січня 2022, 15:16

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки (24 січня 2022 року, початок о 13:00)

 

24 січня 2022 року о 13:00 відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Проект порядку денного:

1. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Національної гвардії України на 2022 – 2024 роки.

   Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Національної гвардії України на 2022 рік.

2. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Служби безпеки України на 2022 – 2024 роки.

   Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Служби безпеки України на 2022 рік.

3. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Адміністрації Державної прикордонної служби України на 2022 – 2024 роки.

   Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Адміністрації Державної прикордонної служби України на 2022 рік.

4. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України на 2022 – 2024 роки.

   Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України на 2022 рік.

5. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Трирічного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державного бюро розслідувань на 2022 – 2024 роки

   Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Державного бюро розслідувань на 2022 рік

6. Різне.