Діяльність Комітету

19 січня 2022, 17:20

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 19 січня 2022 року

 

19 січня 2022 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання Комітет розглянув та затвердив пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки до проекту порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - липень 2022 року).

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення завдань та основ підготовки і ведення національного спротиву (реєстр. № 6302), Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту у другому читанні прийняти його в цілому в запропонованій Комітетом редакції.

Комітет погодив пропозиції Міністерства економіки України та Міністерства у справах ветеранів України до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2022 рік.

Комітет погодив Трирічний план закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Національної гвардії України на 2022 – 2024 роки за винятком окремих пунктів.

Також у закритому режимі було заслухано інформацію Державного бюро розслідувань щодо арештованого майна Міністерства оборони України, а також інформацію Служби зовнішньої розвідки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України.