Діяльність Комітету

14 грудня 2017, 15:01

Вітання Голови Комітету з нагоди 25-річчя створення Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

 

Ректору Національної академії

Державної прикордонної служби України

імені Богдана Хмельницького

генерал-майору

ШИНКАРУКУ О.М.

 

Вітання з нагоди 25-річчя створення Національної академії

Державної прикордонної служби України

імені Богдана Хмельницького

 

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони вітаю Вас, шановний Олеже Миколайовичу, очолюваний Вами колектив, курсантів та слухачів з 25-річчям створення Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

За ці роки Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького пройшла процес становлення, розвитку і зайняла достойне місце серед вищих навчальних закладів держави.

Не зважаючи на невеликий в історичному вимірі термін існування, Академія готує та направляє в органи охорони державного кордону тисячі висококваліфікованих офіцерів-прикордонників. Таким чином  Академія успішно виконує своє головне завдання – готує офіцерів нової формації, які готові успішно запроваджувати європейські стандарти інтегрованого управління кордоном.

Щирі слова вдячності у цей день всім, хто стояв біля витоків створення навчального закладу, та тим, хто сьогодні на високому професійному рівні підтримує статус Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Від душі бажаю усім міцного здоров'я, кріпості духу, добра й благополуччя! Нехай ніколи не залишає оптимізм і віра в сильну та незалежну Україну!

З повагою

 С.В.ПАШИНСЬКИЙ