Діяльність Комітету

27 листопада 2017, 11:58

Інформація щодо проведення 29 листопада 2017 року Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони круглого столу на тему: «Забезпечення безпеки кіберпростору у системі національної безпеки України»

 

29 листопада 2017 року о 12:00 у кімнаті № 11 по вул. Грушевського, 18/2 Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони проводитиме круглий стіл на тему: «Забезпечення безпеки кіберпростору у системі національної безпеки України».

У круглому столі візьмуть участь народні депутати України, представники органів державної влади, наукових установ, громадських організацій, засобів масової інформації.

На заході планується розглянути комплекс питань, зокрема щодо стану забезпечення безпеки у кіберпросторі, аналізу відповідного законодавства, підготовки фахівців з кібербезпеки в державному та приватному секторі, розвитку державно-приватного партнерства у напрямі захисту критичних інформаційних інфраструктур від кібер-загроз, законодавчого вдосконалення процедур експортного контролю за міжнародною передачею інформаційних технологій та програмного забезпечення.