Діяльність Комітету

03 листопада 2017, 10:28

Інформація про протокольну зустріч народних депутатів України – членів Комітету з делегацією Комітету з питань національної безпеки і оборони Сейму Литовської Республіки

 

2 листопада 2017 року у Комітеті відбулася протокольна зустріч народних депутатів України – членів Комітету з делегацією Комітету з питань національної безпеки і оборони Сейму Литовської Республіки. У зустрічі взяли участь Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сейму Литовської Республіки Вітаустас Бакас, члени Комітету, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, Міністр-радник Посольства Литовської Республіки в Україні, Аташе з питань оборони Литовської Республіки в Україні.

З української сторони у зусрічі взяли участь Голова Комітету Сергій Володимирович Пашинський, народні депутати України Вінник І.Ю. Тетерук А.А., Савченко Н.В.

Під час зустрічі обговорювалися питання двостороннього співробітництва у сфері безпеки і оборони.

Голова Комітету також поінформував членів делегації про стан реформування сектору безпеки і оборони та подякував за надану Литовською Республікою підтримку.

Зустріч пройшла в атмосфері повного взаєморозуміння. Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю, а також про зустріч членів профільних комітетів у стінах Сейму Литовської Республіки.