Діяльність Комітету

17 жовтня 2017, 11:23

18 жовтня 2017 року о 14:30 відбудуться спільні комітетські слухання комітетів Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, у закордонних справах та з питань європейської інтеграції

 

18 жовтня 2017 року у Верховній Раді України (вул. Грушевського, 5, конференц-зала) о 14:30 відбудуться спільні комітетські слухання комітетів Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, у закордонних справах та з питань європейської інтеграції на тему:

«Наближення України до стандартів НАТО: перешкоди та досягнення. Стан виконання Річної національної програми співробітництва під егідою Комісії Україна-НАТО та Стратегічного оборонного бюлетеня України».

До участі у слуханнях запрошені народні депутати України, представники органів виконавчої влади України, науково-дослідних установ, громадських організацій, ЗМІ та іноземні дипломати.

Під час заходу будуть розглянуті питання: досягнення та виклики Уряду у впроваджені міжвідомчої координації співробітництва України з НАТО; результати виконання Річної національної програми (РНП) у першій половині 2017 року; результати виконання Стратегічного оборонного бюлетеня України у контексті впровадження Комплексного пакету допомоги НАТО на підтримку України у першій половині 2017 року; проміжні результати інформаційно-роз’яснювальної роботи в рамках виконання органами державної влади плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 рік та ін.