Діяльність Комітету

14 квітня 2017, 12:55

Про Семінар для вищого керівництва України на тему: "Інклюзивний підхід до реформи оборонного сектору" у м. Гарміш-Партенкірхен (Німеччина) на базі Європейського центру вивчення проблем безпеки ім. Джорджа Маршалла

14-16 листопада 2016 року у м. Гарміш-Партенкірхен (Німеччина) на базі Європейського центру вивчення проблем безпеки ім. Джорджа Маршалла відбувся Семінар для вищого керівництва України на тему: «Інклюзивний підхід до реформи оборонного сектору».

KHW_2539

Відкрив семінар директор Центру ім. Маршала Кіт Дейтон. Взяли участь у семінарі, зокрема заступник посла США в Україні Джордж Кент, полковник Норберт Гесс, аташе з питань оборони Посольства Німеччини в Україні, а з української сторони у роботі семінару взяли участь Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, народні депутати України: Павло Кишкар, Олена Сотник, Олексій Скрипник. Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони представляли: народний депутат України Дмитро Тимчук, завідувач секретаріату Комітету Блистів Тетяна Іванівна та позаштатний консультант Комітету, Заступник Керівника Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони Адміністрації Президента України Колесник Володимир Тимофійович.

KHW_2433

 

Метою проведення семінару було ознайомлення з іноземним досвідом реформ сектору безпеки і оборони та законодавче удосконалення питання демократичного цивільного контролю та військово-цивільних відносин.

KHW_2276