Діяльність Комітету

25 липня 2016, 10:03

Про участь Голови Комітету Сергія Пашинського у нараді під керівництвом Секретаря РНБОУ Турчинова О.В. з питань "Щодо стану фінансування сектору безпеки і оборони України, виконання державного оборонного замовлення у 2016 році та розгляду пропозицій суб'єктів сектору безпеки і оборони до проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" по статтях, пов'язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України

26 липня 2016 року під керівництвом Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Турчинова О.В. відбудеться міжвідомча нарада, на якій планується розглянути питання:

1. Стан фінансування потреб сектору безпеки і оборони України у 2016 році. Проблеми та шляхи їх вирішення.

2. Стан виконання державного оборонного замовлення у 2016 році. Варіанти перерозподілу наявних фінансових ресурсів.

3. Розгляд пропозицій державних замовників для включення до Державного бюджету України на 2017 рік по статтях, повязаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України.

На міжвідомчу нараду запрошені: Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, Міністр оборони України, Командувач Національної гвардії України, Голова Державної прикордонної служби України, Міністр внутрішніх справ України, Міністр фінансів України, Генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром», Голова Державного космічного агентства України.