10 лютого 2021, 11:29

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 10 лютого 2021 року у форматі відеоконференції

 

10 лютого 2021 року у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання Комітет додатково розглянув підготовлений до другого читання проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку (реєстр. № 3553). За результатами розгляду народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення врахувати зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України та рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку (реєстр. № 3553) у другому читанні та в цілому у запропонованій Комітетом редакції.