15 жовтня 2020, 12:33

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 15 жовтня 2020 року у форматі відеоконференції

 

15 жовтня 2020 року у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання першим питанням Комітет розглянув та затвердив пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки до Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2021 рік.

Розглянувши проект Закону про внесення зміни до статті 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо відстрочки від призову на строкову військову службу деяких категорій громадян (реєстр. № 3689), народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України включити законопроект до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за результатами розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу та в цілому.

Також було розглянуто проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України" (реєстр. № 3403) та прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді України включити законопроект до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за результатами розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу.