09 липня 2020, 13:07

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 9 липня 2020 року

 

9 липня 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Комітет заслухав інформацію Міністра оборони України та його заступників, зокрема щодо планів з подальшого реформування та розвитку Збройних Сил України, загроз національній безпеці України, будівництва корвета проекту 58250, соціального захисту військовослужбовців, перевірки Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, напрацювання законопроектів щодо військової поліції, а також щодо внесення змін до Закону України «Про національну безпеку України».

Також про роль та перспективи діяльності новоствореного Директорату політики у сфері оборони Міністерства оборони України поінформував генеральний директор Директорату.

Заступник Міністра цифрової трансформації України надав інформацію народним депутатам України – членам Комітету щодо напрямків діяльності Міністерства.