18 червня 2020, 11:34

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 17 червня 2020 року

 

17 червня 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Першим питанням народні депутати України – члени Комітету додатково розглянули та узгодили окремі статті підготовленого до повторного другого читання проект Закону про оборонні закупівлі (реєстр. № 2398-д).

Відповідно до порядку денного засідання було розглянуто підготовлені до другого читання проекти законів про розвідку (реєстр. № 2412-д) та про внесення змін до Закону України «Про Службу зовнішньої розвідки» щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України (реєстр. № 2414-д). За результатами розгляду ухвалено рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроекти у другому читанні та в цілому у запропонованій Комітетом редакції.

Запрошені на засідання Комітету представники Державного підприємства «Антонов» поінформували членів Комітету про перевірку підприємства комісією Державного концерну «Укроборонпром».