Діяльність Комітету

17 листопада 2021, 17:45

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 17 листопада 2021 року

 

17 листопада 2021 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання Комітет розглянув проект Закону про Службу військового капеланства (реєстр. № 4626) та за результатами розгляду ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в другому читанні проекту Закону, підготовленого Комітетом до другого читання з урахуванням зауважень Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України, прийняти в другому читанні та в цілому в запропонованій Комітетом редакції.

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо уточнення завдань та основ підготовки і ведення національного спротиву (реєстр. № 6302), Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України включити законопроект до порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за результатами розгляду у першому читанні прийняти його за основу.

Також Комітет погодив деякі пункти змін до Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Міністерства оборони України на 2021 рік.