Діяльність Комітету

24 вересня 2021, 10:57

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 24 вересня 2021 року

 

24 вересня 2021 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання Комітет розглянув питання щодо усунення неузгодженостей у тексті прийнятого Верховною Радою України 23 вересня 2021 року Закону України «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» та ухвалив рішення звернутися до Голови Верховної Ради України з відповідною пропозицією у порядку, визначеному статтею 131 Регламенту Верховної Ради України.

За результатами розгляду проекту Закону про критичну інфраструктуру (реєстр. № 5219) члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту у другому читанні прийняти його у другому читанні та в цілому.

Народні депутати України – члени Комітету розглянули зміни до Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Міністерства оборони України на 2021 рік, додатково погодивши деякі позиції.