Діяльність Комітету

14 квітня 2021, 20:27

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 14 квітня 2021 року

 

14 квітня 2021 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, на якому відповідно до ухваленого порядку денного було розглянуто чотири питання.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Буданов Кирило Олексійович та представники командування Об’єднаних сил Збройних Сил України поінформували народних депутатів України - членів Комітету про ескалацію російсько-українського збройного конфлікту.

Представники Служби зовнішньої розвідки України поінформували народних депутатів України – членів Комітету щодо кадрової політики Служби, а також щодо ситуації, яка склалася навколо співробітника СЗРУ Юрія Зонтова.

Заступник Міністра оборони України Халімон Ігор Сергійович надав інформацію щодо організації продовольчого забезпечення у Збройних Силах України. За результатами заслуховування інформації Комітет ухвалив рішення підготувати звернення до Міністерства оборони України.

Крім того, представники Центру оборонних стратегій презентували проект змін до Закону України «Про оборонні закупівлі».