Діяльність Комітету

31 березня 2021, 13:03

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 31 березня 2021 року у форматі відеоконференції

 

31 березня 2021 року у форматі відеоконференції відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання Комітет розглянув проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Статут гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України" щодо порядку організації та проведення військового поховального ритуалу (реєстр. № 4636) та проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Статут гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України" щодо військового поховального ритуалу (реєстр. № 4636-1). За результатами розгляду законопроектів народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому читанні законопроект (реєстр. № 4636) відхилити, а проект Закону (реєстр. № 4636-1) прийняти за основу.

Також Комітет затвердив оновлений перелік робочих груп, створених у Комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.