Діяльність Комітету

20 жовтня 2020, 16:25

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 20 жовтня 2020 року

 

20 жовтня 2020 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до ухваленого порядку денного засідання відбувся додатковий розгляд редакції проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Службу безпеки України" щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України (реєстр. № 3196), доопрацьованої з урахуванням вимог нормопроектувальної техніки та уточненням окремих положень проекту. За результатами розгляду народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення:

погодити запропоновану редакцію проекту та внести її на розгляд Верховної Ради України;

рекомендувати Верховній Раді України включити доопрацьований Комітетом проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Службу безпеки України" щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України (реєстр. № 3196) до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України та за результатами розгляду у повторному першому читанні прийняти проект за основу.

Комітет погодив зміни до основних показників державного оборонного замовлення на 2020 – 2022 роки.

Також народні депутати України – члени Комітету у закритому режимі розглянули окремі питання використання бюджетних коштів Міністерством оборони України, а також заслухали інформацію представників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.