Діяльність Комітету

14 вересня 2020, 13:09

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 14 вересня 2020 року

 

14 вересня 2020 року в режимі відеоконференції відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

За результатами розгляду проекту Закону про розвідку (реєстр. № 2412-д) народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти його у повторному другому читанні та в цілому.

Також, розглянувши проект Закону про внесення зміни до статті 8 Закону України "Про правовий режим воєнного стану" щодо військово-квартирної повинності для фізичних і юридичних осіб (реєстр. № 3968), Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України включити законопроект до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та рекомендувати за результатами розгляду законопроекту у першому читанні повернути його суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.