Діяльність Комітету

17 липня 2020, 14:24

Інформація про прийняття Верховною Радою України у другому читанні та в цілому проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про Службу зовнішньої розвідки» щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України (реєстр. № 2414-д)

 

17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Службу зовнішньої розвідки» щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України (реєстр. № 2414-д), який доповідала заступник Голови Комітету, голова підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості Безугла Мар’яна Володимирівна.

Законом передбачається вдосконалення правових засад діяльності Служби зовнішньої розвідки України як суб’єкта розвідувального співтовариства.

У Законі викладено у новій редакції Закон України «Про Службу зовнішньої розвідки України», врегулювано питання правового статусу Служби зовнішньої розвідки України, керівництва її діяльністю та загальної структури.