Діяльність Комітету

03 червня 2020, 18:11

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 3 червня 2020 року

 

3 червня 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до порядку денного засідання народні депутати України – члени Комітету розглянули питання щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо військових звань військовослужбовців (реєстр. № 2247, друге читання). За результатами розгляду було ухвалено рішення запропонувати Верховній Раді України прийняти законопроект у другому читанні та в цілому, змінивши у пункті 5 Розділу І та пункті 1 Розділу ІІ проекту дату набрання чинності – з «1 травня 2020 року» на «1 жовтня 2020 року».

Також члени Комітету розглянули проект Закону про інтерпеляцію (реєстр. № 3499) та ухвалили рішення запропонувати Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, який визначено головним, рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту у першому читанні прийняти його за основу.