Діяльність Комітету

21 лютого 2020, 16:58

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 21 лютого 2020 року

  

21 лютого 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

На засідання Комітету прибув заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Наєв Сергій Іванович, який надав інформацію народним депутатам України щодо загостренням ситуації на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил 18 лютого 2020 року.

Також відбувся додатковий розгляд підготовленого до другого читання проекту Закону України «Про оборонні закупівлі» (реєстр. № 2398-д). За результатами розгляду народні депутати України – члени Комітету прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України за результатами розгляду проекту Закону України «Про оборонні закупівлі» (реєстр. №2398-д від 27.11.2019), підготовленого Комітетом до другого читання з частковим урахуванням зауважень Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України, прийняти його в другому читанні та в цілому.