Діяльність Комітету

06 листопада 2017, 17:17

Інформація щодо засідання Комітету 6 листопада 2017 року

 

На засіданні Комітету, яке розпочало свою роботу 6 листопада 2017 року о 15:00, розглядався проект Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях (реєстр. № 7163, друге читання). Однак, жодних рішень Комітетом не було прийнято через відсутність кворуму.


На початку засідання Голова Комітету Пашинський С.В. наголосив на неприпустимості, що під час розгляду такого важливого питання відсутні у повному складі народні депутати України – члени Комітету від депутатської фракції Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ" та деякі народні депутати України – члени Комітету від депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА".

Секретар Комітету Вінник І.Ю. представив текст поправок, зазначивши, що велика їх кількість є нікчемними та спрямованими на зрив прийняття законопроекту.

Головуючий також надав слово для виступу народним депутатам України – авторам поправок, які прийшли на засідання відстоювати свою позицію, зокрема висловили свою думку народні депутати України Сироїд О.І., Гопко Г.М., Шкрум А.І., Рябчин О.М., Вовк В.І., Веселова Н.В.

Голова Комітету зазначив про важливість даного законопроекту та оголосив про перенесення його розгляду на засіданні Комітету у середу 8 листопада о 15:00.


Порівняльна таблиця до законопроекту реєстр. № 7163