Діяльність Комітету

29 вересня 2017, 10:31

Щодо порядку денного засідання Комітету 4 жовтня 2017 року

4 жовтня 2017 року за адресою: вул. Садова, 3а, кімн. 1224, початок о 15:00, відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

На засіданні Комітету будуть розглядатися питання:

1. Розгляд питання щодо надзвичайної події, яка сталася на складах боєприпасів Міністерства оборони України біля населеного пункту Калинівка (Вінницька обл.).

Заслуховування інформації щодо використання коштів, виділених за ініціативою Комітету Кабінетом Міністрів України Міністерству оборони України, на розосередження озброєння та військової техніки, підвищення рівня захищеності небезпечних об’єктів зберігання боєзапасу Збройних Сил після подій на військових складах поблизу населених пунктів Сватове і Балаклія.

 

2. Проект Закону про Державний бюджет України на 2018 рік (реєстр. № 7000, КМУ) в частині фінансування сектору безпеки і оборони.

Для інформування народних депутатів України – членів Комітету на засідання Комітету запрошені: Міністр оборони України Полторак С.Т., Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України Муженко В.М., Заступник Генерального прокурора України - Головний військовий прокурор Матіос А.В.