Діяльність Комітету

17 березня 2017, 15:38

Про результати проведення дня національної безпеки у Верховній Раді України

У четвер 16 березня 2017 року Верховна Рада України розглянула законопроекти, віднесені до відання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

Прийнято у повторному другому читанні та в цілому як Закон проект Закону про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних.

Закон України "Про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" з пропозиціями Президента України вiд 09.11.2016 прийнято в цілому з урахуванням пропозицій Президента України.

Прийнято у другому читанні та в цілому як Закон проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності військовослужбовців та деяких інших осіб.

За результатами розгляду у першому читанні прийнято за основу зі скороченням терміну підготовки до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України" (щодо документального оформлення травм (каліцтва, поранення, контузії) учасникам АТО).