Діяльність Комітету

05 січня 2017, 14:31

Про нагородження за підсумками роботи у 2016 році відзнаками Верховної Ради України працівників секретаріату Комітету з питань національної безпеки і оборони

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій привітав працівників Апарату Верховної Ради України та висловив вдячність за злагоджену роботу. «Працюючий Парламент, який бачать наші громадяни, це не лише пленарні засідання, це - щоденна кропітка робота кожного з нас, підготовка та аналіз законів, опрацювання усіх рішень, які ми приймаємо тут», - сказав Голова Верховної Ради.

А.Парубій подякував працівникам Апарату «за звитяжну працю, за відчуття обов’язку, за відчуття своєї відповідальності перед країною».

Голова Парламенту вручив державні нагороди і відзнаки Верховної Ради України працівникам Апарату Верховної Ради України і Інституту законодавства Верховної Ради України.

Зокрема, Голова Верховної Ради України нагородив працівників секретаріату Комітету з питань національної безпеки і оборони за вагомий внесок у вдосконалення нормативно-правової бази з питань національної безпеки і оборони, ініціативне ставлення до виконання службових обов’язків, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Грамотою Верховної Ради України нагороджена Блистів Тетяна Іванівна, завідувач секретаріату Комітету.

111 Блистів

 

Почесною Грамотою Верховної Ради України нагороджена Лагодіна Віра Олександрівна, головний консультант секретаріату Комітету.

111 Вєра

 

Грамотою Верховної Ради України нагороджена Курило Тетяна Анатоліївна, головний консультант секретаріату Комітету.

111 Курило

 

Цінним подарунком (годинником) нагороджена Рибак Олена Федорівна, головний консультант секретаріату Комітету.

111 Алена