Діяльність Комітету

18 лютого 2016, 14:41

У парламенті проходить круглий стіл на тему: "Парламентський контроль над сектором безпеки і оборони"

 

11 лютого 2016 року у приміщенні зали засідань (к. № 12) за адресою вул. Грушевського, 18/2. за участі народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони проходить круглий стіл на тему: «Парламентський контроль над сектором безпеки і оборони», організований за ініціативи та підтримки Парламентського центру (Канада).

         У заході зі сторони канадської делегації беруть участь Сенатор Райнелл АНДРЕЙЧУК, Віце-голова парламентської групи дружби Канада-Україна; Девід ПРАТТ, Міністр з питань національної оборони Канади (2003); генерал-майор Чарльз САЛЛІВАН, Член Апеляційного транспортного суду Канади, колишній генеральний директор з розвитку потенціалу Штаб-квартири з національної оборони; Девід ЛО, Старший юрист, Security Governance Group, старший науковий співробітник, Центр управління безпекою.

         Захід спрямовано на обмін досвідом між канадськими експертами у сфері безпеки і оборони та народними депутатами України, співробітниками міністерств та експертами щодо парламентського контрою над сектором безпеки та оборони в Україні.