Діяльність Комітету

26 липня 2016, 15:27

Про протокольну зустріч у Комітеті Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Герасимова А.В. з головою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста Аланом Ешліманном

 

26 липня 2016 року у Комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони відбулася протокольна зустріч Герасимова Артура Володимировича, Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі, голови підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва з Аланом Ешліманном, головою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ).

Під час зустрічі обговорювалися питання діяльності Червоного Хреста на сході України, спрямованої на захист життя і гідності людей, постраждалих від збройних конфліктів, надання їм допомоги. З поміж іншого акцентувалася увага учасників зустрічі на роботі представників Червоного хреста стосовно недопущення негуманного поводження з незаконно утримуваними, на проведенні навчань із забезпечення безпеки цивільного населення.