Діяльність Комітету

03 червня 2016, 11:56

Про рішення Комітету щодо передачі до Національного антикорупційного бюро України матеріалів, які містять факти порушень при використанні бюджетних коштів, виділених у 2015-2016 роках для потреб Збройних Сил України

На засіданні Комітету 1 червня 2016 року було розглянуто питання щодо ефективності використання бюджетних коштів, виділених у 2015-2016 роках для потреб Збройних Сил України. Зокрема, увага акцентувалася на здійснення закупівлі у 2015 році за завищеними цінами палива дизельного, мазуту паливного. Також розглянуто питання щодо речового забезпечення військовослужбовців, зокрема закупівля тканини для виготовлення форменого та спеціального одягу, надання послуг із забезпечення харчуванням особового складу військових частин та військових навчальних закладів Збройних Сил України тощо.

У засіданні взяли участь Заступник Директора Національного антикорупційного бюро України Новак Анатолій Миколайович, представники Генерального штабу Збройних Сил України та Міністерства оборони України.

Оскільки в зазначених матеріалах міститься інформація про факти, які можуть свідчити про вчинення злочинів, народні депутати України – члени Комітету одноголосно прийняли рішення всі наявні у Комітеті матеріали передати до Національного антикорупційного бюро України.