Діяльність Комітету

25 березня 2016, 12:10

Вітання Голови Комітету Сергія Пашинського з нагоди річниці Служби безпеки України

 

Шановні співробітники та ветерани

Служби безпеки України

 

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони вітаю вас з нагоди 24-річниці створення Служби безпеки України.

Державний правоохоронний орган спеціального призначення, яким є СБУ - це важлива складова системи національної безпеки України. В час коли Україна веде боротьбу з російською агресією за суверенітет та територіальну цілісність, за право українського народу на європейський вибір, важко переоцінити значення Служби безпеки України.

Переконаний, що ви і на майбутнє докладатимете усіх зусиль для сприяння успішній реалізації внутрішньої і зовнішньої політики України та забезпечення її безпеки.

Комітет і надалі сприятиме розвитку Служби безпеки України на законодавчому рівні, що гарантуватиме розширення можливостей у виконанні вами службових обов’язків.

Нехай ваша почесна і відповідальна місія служіння національним інтересам держави, її народу проходить під знаком постійного і неослабного пошуку гідних відповідей на виклики, що постають перед Україною і світом.

Щастя вам, здоров’я і оптимізму, успіхів у справі, з якою ви пов’язали своє життя! Добра та благополуччя вашим рідним і близьким, усім, хто підтримує вас у складних і  неспокійних буднях.

 

Слава Україні!

 

 

Голова Комітету

Сергій ПАШИНСЬКИЙ