Діяльність Комітету

29 січня 2016, 10:51

Про розгляд питання щодо результатів діяльності робочої групи з питань грошового забезпечення військовослужбовців

 

 

27 січня ц.р. Комітет на своєму засідання розглянув питання стосовно збільшення розмірів посадових окладів та окладів за військовими званнями військовослужбовців, упорядкування виплат грошової винагороди військовослужбовцям, які безпосередньо беруть участь у виконанні завдань у районі проведення антитерористичної операції, з метою уникнення диспропорції між розмірами грошового забезпечення військовослужбовців та представників інших силових відомств.

За підсумками обговорення, Комітет ухвалив рішення підтримати необхідність збільшення бюджетного фінансування грошового забезпечення та заходів із забезпечення озброєнням та військовою технікою Державної прикордонної служби України.

Вирішено створити робочу групу для співпраці з Кабінетом Міністрів України в частині збалансування бюджетного фінансування Держприкордонслужби.

Комітет вирішив звернутися до Президента України та Кабінету Міністрів України з проханням терміново внести зміни до Державного бюджету України в частині збільшення грошового забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Народним депутатам України – членам Комітету запропоновано взяти участь у черговому засіданні Кабінету Міністрів України з метою представлення позиції Комітету щодо означених питань.