Діяльність Комітету

23 жовтня 2015, 12:47

22 жовтня ц.р. відбулося засідання робочої групи з опрацювання проекту Закону України про внесення змін до законів України "Про розвідувальні органи України" та "Про телекомунікації" (реєстр. № 2036а)

22 жовтня 2015 року в Комітеті відбулося засідання робочої групи з підготовки проекту Закону України про внесення змін до законів України «Про розвідувальні органи України» та «Про телекомунікації» (реєстр. № 2036а), який, відповідно до Постанови Верховної Ради України №682-VIII, направлено до Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони для підготовки на повторне перше читання.

До складу робочої групи увійшли представники Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, провідні фахівці Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Під час засідання члени робочої групи висловили позицію зазначених державних органів спеціального призначення щодо положень законопроекту, з прийняттям яких буде усунута правова  прогалина  із врегулювання   деяких напрямів діяльності контррозвідувальних органів,  на  які  чинним  законодавством  покладено функцію щодо її здійснення.

Робота триватиме.