Діяльність Комітету

24 червня 2008, 10:34

До уваги журналістів! 25 червня, о 12.00 за адресою: вул. Грушевського, 5, (конференц-зал), за ініціативою парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони відбудуться Комітетські слухання "Про здійснення органами центральної виконавчої влади заходів по реалізації Рекомендацій учасників Комітетських слухань "Про стан та перспективи подальшого розвитку оборонно-промислового комплексу України".

Під час слухань буде обговорено хід реалізації Державної програми реформування та розвитку ОПК на період до 2010 року, питання виконання Кабінетом Міністрів України та центральними органами виконавчої влади необхідних заходів щодо її реалізації, а також удосконалення нормативно-правової бази у цій сфері. 

Зокрема, учасники заходу розглянуть проблеми розвитку та інтеграції ОПК, проаналізують негативні процеси, що відбуваються в ньому, запропонують можливі шляхи удосконалення системи управління та покращення становища в цілому у цій галузі.

У Комітетських слуханнях візьмуть участь члени парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони на чолі з Анатолієм Гриценком, представники комітетів ВР з питань бюджету, економічної політики, промислової і регуляторної політики та підприємництва, науки і освіти, спеціальної контрольної комісії ВР з питань приватизації, секретаріату Кабінету Міністрів, РНБО, міністерств оборони, промислової політики, економіки, Національного космічного агентства, Державної компанії «Укрспецекспорт», Державної служби експортного контролю, Українського центру економічних і політичних досліджень імені О.Разумкова, Центру досліджень конверсії армії та роззброєння, низки громадських організацій.  

Журналістам, які бажають висвітлити хід проведення Комітетських слухань, вхід - за акредитаційними картками ВР України, за відсутністю – за списками через прес-офіс Голови Комітету ВР України з питань національної безпеки та оборони (тел.: 255-21-69, моб.: 067-501-84-32).

Збір – об 11.30, вхід через 9-й під‘їзд (вул. Грушевського, 18/2).