Діяльність Комітету

28 травня 2008, 09:15

З 28 по 30 травня делегація Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони на чолі з головою А.Гриценком перебуватиме з робочим візитом в Республіці Польща

Програмою візиту передбачено зустрічі українських парламентарів з міністром – секретарем Колегії з питань спецслужб Янушем Ціхоцьким, керівником Агентства з питань внутрішньої безпеки Кшиштофом Бондариком, Маршалком Сейму Республіки Польща Броніславом Коморовським, керівником Бюро національної безпеки Владиславом Стасяком, керівником Служби військової розвідки Мацеєм Хунєм, в.о. керівника Служби військової контррозвідки Янушем Носкем, заступником керівника Агентства розвідки Пьотрем Ющаком та Міністром національної оборони Республіки Польща Богданом Кліхом.

Під час перебування у Польщі також заплановано проведення спільних засідань українських парламентаріїв з членами Комісії з питань діяльності спецслужб та з президією Комісії з питань національної оборони Сейму Республіки Польща.

Візит української парламентської делегації відбувається на запрошення голови Комісії Сейму з питань діяльності спецслужб і національної оборони Януша Земке.