Діяльність Комітету

13 березня 2008, 13:24

Анатолій Гриценко: "Завдяки продуктивній спільній роботі очікується підвищення технологічності виробничих потужностей підприємств та створення додаткових робочих місць як в Україні, так і в Республіці Білорусь"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко зустрівся з Міністром оборони Республіки Білорусь генерал-полковником Леонідом Мальцевим, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

Під час зустрічі сторони обговорили питання військово-технічного співробітництва між Україною та Республікою Білорусь.

Зокрема, йшлося про напрями спільної модернізації засобів протиповітряної оборони, системи управління військами, перспективи науково-дослідних розробок, які б активізували роботу науково-дослідних установ в інтересах укріплення обороноздатності обох країн.

«Завдяки продуктивній спільній роботі очікується підвищення технологічності виробничих потужностей підприємств та створення додаткових робочих місць як в Україні, так і в Республіці Білорусь», -  зазначив Анатолій Гриценко.

По завершенню офіційних переговорів генерал-полковник Леонід Мальцев вручив Анатолію Гриценку державну нагороду - пам’ятну медаль “90 років Збройним Силам Республіки Білорусь”.