02 червня 2021, 17:12

Інформація про прийняття Верховною Радою України у другому читанні та в цілому проекту Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України" (реєстр. № 3403)

 

2 червня 2021 року Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України" (реєстр. № 3403).

Законом передбачається, що надлишкові боєприпаси за рішенням Кабінету Міністрів України передаватимуться Збройними Силами України окремим закладам фізичної культури і спорту, зокрема дитячо-юнацьким спортивним школам, закладам спеціалізованої освіти спортивного профілю з специфічними умовами навчання, школам вищої спортивної майстерності, центрам олімпійської підготовки, спеціалізованим спортивним клубам тощо для забезпечення якісного навчально-тренувального процесу.

Реалізація Закону сприятиме розвитку кульової стрільби і біатлону в країні, проведенню повноцінного навчально-тренувального процесу в закладах фізичної культури і спорту, підготовці резерву до національної збірної команди України зі стрільби кульової і біатлону, а також більш якісній підготовці молоді до служби в Збройних Силах України.