11 березня 2021, 15:12

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 11 березня 2021 року

 

11 березня 2021 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, на якому відповідно до ухваленого порядку денного народні депутати України – члени Комітету розглянули проект Закону про внесення змін до статті 27 Закону України «Про Державну прикордонну службу України» щодо організації фінансування діяльності Державної прикордонної служби України» (реєстр. № 4545). За результатами розгляду законопроекту Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України за наслідками розгляду законопроекту у першому читанні прийняти його за основу.

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України Дроздов С.С. презентував Візію Повітряних Сил Збройних Сил України-2035 та відповів на запитання народних депутатів України – членів Комітету.

Також відбулася презентація Віце-президента «SOUTHWEST FLORIDA AVIATION, INC» пана Г.Шимширяна щодо проекту виробництва вертольотів SW205Т.

Комітет підтримав створення робочої групи по напрацюванню проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб» та обрав її керівником народного депутата України Ковальова Олександра Івановича.

Голова підкомітету з питань оборонної промисловості та технічної модернізації Копитін І.В. поінформував Комітет про засідання підкомітету, на якому було заслухано питання щодо діяльності Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.