17 лютого 2021, 19:07

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, яке відбулося 17 лютого 2021 року

 

17 лютого 2021 року відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, на якому відповідно до ухваленого порядку денного народні депутати України – члени Комітету розглянули підготовлений до другого читання проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України" (реєстр. № 3403). За результатами розгляду Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України за наслідками розгляду законопроекту у другому читанні прийняти його в другому читанні та в цілому у запропонованій Комітетом редакції.

Також Комітет попередньо розглянув проект Закону про Національне агентство України з питань подолання наслідків збройної агресії Російської Федерації (реєстр. № 3057), а також деякі питання виконання державного оборонного замовлення.

Відбулася презентація проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантування рівних умов жінкам та чоловікам під час проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях».

Було заслухано інформацію керівників робочих груп, створених у Комітеті.