13 травня 2020, 17:38

Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки 13 травня 2020 року

  

13 травня 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Відповідно до порядку денного засідання було розглянуто Пропозиції Міністерства оборони України до проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів України. За результатами розгляду народні депутати України – члени Комітету прийняли рішення рекомендувати Міністерству оборони України максимально точно врахувати пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки до згаданої Програми, затверджені рішенням Комітету від 7 травня 2020 року.

Також, розглянувши проект Закону про внесення змін до законодавчих актів щодо початку реформування системи спеціальних органів України (реєстр. № 2090), члени Комітету прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду законопроекту у першому читанні відхилити його.

Крім того, народні депутати України – члени Комітету розглянули та погодили проект змін до основних показників державного оборонного замовлення на 2020 – 2022 роки в частині Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.