27 листопада 2019, 13:12

Круглий стіл на тему: «Посилення державної політики у галузі авіації та підвищення ефективності державного регулювання в галузі державної авіації».

 

28 листопада 2019 року Комітетом з питань національної безпеки, оборони та розвідки планується проведення круглого столу на тему: «Посилення державної політики у галузі авіації та підвищення ефективності державного регулювання в галузі державної авіації».

 Представниками Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки була звернута увага на окремі недоліки та відставання у адаптації законодавства України до законодавства ЄС в авіаційній сфері. Крім цього, досвід проведення мобілізаційних заходів в оголошений у 2014 році особливий період відкрив низку проблем та суттєвих прорахунків у питаннях створення та використання резерву зі складу авіаційного персоналу, в першу чергу – льотного складу.

 Участь у круглому столі візьмуть:

·       народні депутати України;

·       перший заступник Міністра оборони України Руснак Іван Степанович;

·       заступник Міністра внутрішніх справ України Геращенко Антон Юрійович;

·       заступник Генерального директора ДК «Укроборонпром» з авіа- та ракетобудування Корж Руслан Адольфович;

·       представники Державної авіаційної служби України;

·       представники Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних сил України;

·       представники Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, ДСНС України;

·       представники виробників авіаційної техніки.

 Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Грушевського 18/2, зала №12, з 14.30.до 17.30.